Lakberendezés Budapest 11. kerület

Lakberendezés Budapest

Ha lakberendezésről van szó, manapság széles spektrumon választhatunk, ami a bútorkínálatot és a trendeket illeti, ezért könnyedén megvalósíthatóak a legextrémebb elképzelések is. Minden korszakra jellemzőek a maga lakberendezési trendjei és stílusjegyei, igaz ez a fürdőszobák tervezésére is, hiszen már rég nem a klasszikus kialakítások és megoldások korában élünk.

A klasszikus fehér falak, fehér berendezés és valamilyen semlegesebb színű csempe a leginkább jellemzőek a modern fürdőszoba berendezésében, bizonyára sok ismerősünk lakásában is találkozhatunk hasonló kialakítású terekkel. Ez a megoldás – egyszerűsége és időtállósága miatt – a mai napig népszerű (és valószínűleg sokáig az is lesz), hiszen ezzel az iránnyal biztosan nem lőhetünk mellé. Adódik azonban a kérdés, hogy mi történik akkor, ha valami merészebbre, fantáziadúsabbra vagy szokatlanabbra vágyunk? Az alábbi ötletek segítségedre lehetnek, ha te is a megszokottól eltérő fürdőszoba kialakításában gondolkodsz! Összegyűjtöttünk néhány megoldást, amelyekkel kitűnhetsz a hétköznapibb megoldásokat választó emberek közül, üdvözlünk a lehetőségek széles tárházában!

Lakberendezés 11. kerület

Lakberendezés Budapest 11. kerület

Rögtön első helyen érdemes megemlíteni a növényeket, hiszen semmi sem tud olyan hangulatot előidézni a lakásban, mint néhány jól elhelyezett szobanövény. Pillanatok alatt képesek otthonossá és üdévé varázsolni az adott helyiséget. Viszonylag ritkábban fordul elő a fürdőszobában való elhelyezésük, pedig minél több és minél nagyobb növénnyel, igazi dzsungel hangulatot, elképesztő légkört tudunk teremteni. Ne felejtsük el, hogy a növények nemcsak díszek, hanem gondos ápolásra szorulnak, ezért érdemes olyan növényeket választani, amelyek kissé igénytelenebbek vagy pára- és nedvességkedvelők. A növényekkel épp elég feltűnő és különleges lehet a fürdőszobád, ezért ajánlott melléjük fehér, valamilyen világos árnyalatú vagy szürkés színvilágú csempét alkalmazni.

Lakberendezés Budapest 11. kerület

Az élénkebb színárnyalatokat, az erőteljesebb színeket és a feketét sem hagyhatjuk ki a felsorolásból , hiszen nagy valószínűséggel ez ragadja meg elsőként a figyelmünket. Nagyon modern környezetet alakíthatunk ki a harsány színvilág, a kifejezetten sötét árnyalatok és a megfelelő berendezések segítségével, hiszen ezek együttese maradandó esztétikai élményt nyújthat. A választott színt nyugodtan vegyíthetjük visszafogott és elegáns mintákkal, változatosabbá teheti például a fürdőszobánkat a most rendkívül trendi márvány!

Divatos és modern hatást kelt a fémes elemek és színek használata a fürdőszobában, így bátran használjunk arany-, ezüstszínű, vagy éppen réz, bronz árnyalatú fürdőszobai kiegészítőket. Válasszunk például egy extrémebb keretű réz- vagy ezüstszínű tükröt, hiszen a fém tükörkeretek, lámpák, fogantyúk és bármilyen díszítőelem elengedhetetlenek a modern és elegáns hatás eléréséhez. Ami a formákat illeti, itt sem feltétlen szükséges a megszokott, hagyományos vonalakat követni, hiszen ilyen szempontból is egyre szélesebb a skála, így például az egész fürdőszobát építhetjük négyzetes, ovális vagy valami extrémebb forma köré is. A kád állhat szabadon, a fürdőszoba közepén, akár aranyozott lábakon is, de lehet szögletes vagy éppen teljesen kerek is. Az ilyen elemek garantáltan megragadják vendégeink tekintetét.

Olyan helyiségben, amelyben napi szinten többször is megfordulunk nagyon látványos lehet a főleg az extrémebb megoldásokat kedvelő egyének számára ajánlható 3D-s padló. Ezek a padlóburkolatok úgy készülnek, hogy élethű, háromdimenziós képeket használnak fel a kivitelezéshez, a választott fotót kinyomtatják a megadott méretre, illetve formára; leragasztják; végül pedig lekenik akrillal vagy valamilyen anyaggal, hogy igazán tartóssá tegyék. A leírásból is látszik, hogy csak az igazán bevállalósak választják ezt a koncepciót, de a 3D-s padló valóban egy rendkívül egyedi ötlet, és ha te is elgondolkodtál rajta, tudd, hogy egy menő és kreatív ötlettel elég egy-egy kisebb felület beborítása is, nem feltétlenül kell az egész padlót leburkolni.

Összegezve elmondható tehát, hogy számos lehetőségünk van arra, hogy egy kis bátorsággal, fantáziával és kreativitással fürdőszobánkat különlegessé varázsoljuk! Amennyiben mégis probléma adódna vagy elakadnál a tervezésben, keress minket bátran, szívesen segítünk! :)

Lakberendezés Budapest 11. kerület

Főoldal a lakberendezés 11. kerület aloldalról

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük