A lakberendezés

Az elkészített lakberendezési látványterveket 3D- ben is bemutatjuk Önnek, hogy előre megpillanthassa, hogyan fog mutatni a végső kép.

Mesterségünket szenvedéllyel és élvezettel csináljuk. Elhivatottak vagyunk a munkánk iránt, mellyel sokrétű, változatos kihívásokat kapunk, hiszen az emberek is sokszínűek és mindenkinek más az igénye. Mindig előtérbe helyezzük az Ön személyiségét, ezért nálunk kulcsfontosságú az egyediség, személyesség és az eredetiség. Biztosíthatjuk, hogy nem lesznek felesleges kiadásai, és az eredménnyel, amit kap, nem fog beállni az egyhangúság sorába.

Együttműködésünk során be fogjuk Önnek bizonyítani, hogy egy otthon, lakás vagy munkahely enteriőrje nem akkor lesz a lehető leggazdaságosabb, ha egy nagy múltú áruház arculata szerint rendezi be. Tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy ha alaposan megtervezünk mindent és szakmai múltunkat felhasználjuk, biztosan nem ütközünk a tipikus akadályokba a lakberendezés során.

Tervezés, belsőépítészet

Preferáljuk a fával, fémmel, speciális és egyedi megoldásokkal történő munkálatokat, szeretjük felhasználni és belevonni a végeredménybe a már meglévő berendezési tárgyakat is.

Nem csak eltervezzük, hogyan fog kinézni álmai otthona, hanem még a termékeket is kiválasztjuk Önnek, beszerezzük az anyagokat, textíliákat. Önnek ezzel nem kell bajlódnia: kiválasztjuk a csempét, járólapot, szanitert és a csaptelepet. Keresünk vagy megtervezünk olyan egyedi berendezési tárgyakat, amitől teljesen egyedi lesz az élettere.

Meg is rendeljük Ön helyett a kiválasztott darabokat, anyagokat, majd házhoz szállítjuk és a kivitelezést is magunkra vállaljuk. Ezt nevezzük mi minőségi szolgáltatásnak.
Belsőépítészet kedvező árakon

Kivitelezés

Nekünk mindegy, hogy Ön a nappalit, fürdőt vagy a konyhát szeretné átalakítani, mert mi minden helyiségben megtaláljuk a legideálisabb lehetőséget és aztán meg is valósítjuk az Ön legmerészebb álmait.

Látványterveinkkel be tudjuk mutatni a teljes lakásokat, házakat és üzleteket, de ha igény van rá, el tudjuk készíteni egy- egy helyiség vagy bútordarab látványterveit is, legyen szó akár a csempekiosztásról vagy a konyhabútor elrendezéséről, vagy egy teljes szoba berendezéséről.
Belsőépítészet, lakberendezés Budapest területén és országosan is

Belsőépítész és lakberendező kiváló referenciákkal! Lakberendezés és belsőépítészet profin és precízen.